Username:    Password:    Remember Me?         

lost units after loading screen with log - Reverie World Studios Forums

Go Back   Reverie World Studios Forums > Kingdom Wars > Technical Support
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-21-2014, 04:12 AM
distantvoice distantvoice is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 59
distantvoice has a default reputation
Default lost units after loading screen with log

just about given up on the game till u fix this bug
1st siege of the day 5 female wardens disappeared after loading screen to the siege no way to loot so pointless siege
happens almost every siege sometimes lose part of the force sometimes all of them
same with other units but only the loss of female wardens make the siege pointless to me

if I mess around with different armies ill find a army that doesn't lose many wardens in time
or a army with a wardens limit 4 usually is the best ill find
but that can take ages 4 to 5 sieges at least so its just not worth the hassle

you have 9 players online atm this bug isn't the only cause of that but it is a big part of it
the bug is at least 10 months old and goes away after a few weeks normally then every big patch you do you reintroduce it to the game
no more expansions or unwanted stuff till you can fix the core game plz
Attached Files
File Type: txt Log1.txt (14.9 KB, 2 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2014, 03:07 PM
gorgos96's Avatar
gorgos96 gorgos96 is offline
DoF Moderator
Sorcerer
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 111
gorgos96 has a default reputation
Default

Thanks for this report i will bring this directly to the devs. Find a mod in game and ask for refund of your lost units please. I will be very active in two weeks. This is my exam month thats why I cant be active but I will try to help everyone in game in two weeks.
__________________
Dalthosian <King of the OoM>
Reply With Quote
  #3  
Old 05-22-2014, 10:36 AM
gorgos96's Avatar
gorgos96 gorgos96 is offline
DoF Moderator
Sorcerer
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 111
gorgos96 has a default reputation
Default

I didnt know it Hitgirl i have been away for a few weeks and will be away for 2 more weeks. As soon as I get back I promise I will help you all.
__________________
Dalthosian <King of the OoM>
Reply With Quote
  #4  
Old 05-25-2014, 06:35 PM
Zqopic Zqopic is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 6
Zqopic is just below average reputation
Default Same thing here

Quote:
Originally Posted by gorgos96 View Post
I didnt know it Hitgirl i have been away for a few weeks and will be away for 2 more weeks. As soon as I get back I promise I will help you all.
I lost 2 very strong armies with orcs and black dragons and spent alot of crowns to get them were they should be, justwant to put in my ticket so I dont seem like im jumping the ban wagon, now i can't do anyhting with these units were LVL 20.....ty
Reply With Quote
  #5  
Old 05-26-2014, 10:02 AM
oldguy oldguy is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 7
oldguy has a default reputation
Default

suppose the big problem is those losing armies in pvp or sieges then claiming its a loss to a bug
can't see how the devs can be expected to pay compensation with no log files
if they do they open the whole game up to abuse from scammers
Reply With Quote
  #6  
Old 06-02-2014, 08:41 PM
Zqopic Zqopic is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 6
Zqopic is just below average reputation
Default ....

Quote:
Originally Posted by oldguy View Post
suppose the big problem is those losing armies in pvp or sieges then claiming its a loss to a bug
can't see how the devs can be expected to pay compensation with no log files
if they do they open the whole game up to abuse from scammers
Well, I'm glad you are NOT a MoD and that the powers that be in this game can see the achs, at the very least of the lack of log files and all the credit card purchases from when you could of buy crowns. I don't pvp and I had all the strongholds defeated, can't do that with a lvl 5 army....just saying, if they say "too bad" then I will leave this game....don't see how they can't find out there's a bug about ppl missing units out the blue....should be mods in the game to report to immediately, don't see why they would punish the player for lack or MoD presence...but who knows.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-03-2014, 08:17 AM
gorgos96's Avatar
gorgos96 gorgos96 is offline
DoF Moderator
Sorcerer
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 111
gorgos96 has a default reputation
Default

open a thread about this problem and post your log files
__________________
Dalthosian <King of the OoM>
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:06 AM.

ESRB Rated T
US/CANADA
PEGI 16
EUROPE
USK 16
GERMANY

privacy policy   |   Copyright © Reverie World Studios INC.

Kingdom Wars and Reverie World Studios are trademarks of Reverie World Studios, Inc. Developed by Reverie World Studios, inc. All Rights Reserved. All other trademarks are property of their respective owners.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.