Username:    Password:    Remember Me?         

Units automaticly recruiting - Reverie World Studios Forums

Go Back   Reverie World Studios Forums > Kingdom Wars > Technical Support > Bug Reports
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2013, 03:43 PM
Junior Member
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
SPETZEAL has a default reputation
Default Units automaticly recruiting

Whenever i upgrade my population with a new house, a unit of sentries randomley gets recruited. This is taking up my population and resources.
Old 04-05-2013, 04:09 PM
Brian Shingles's Avatar
Brian Shingles Brian Shingles is offline
Developer - Lua Coding
Join Date: Mar 2010
Location: Somewhere in England
Posts: 817
Brian Shingles is on a good road to success

This is a bug we are working on.

Some people have found that discarding some of these excess units stops them from spawning.
Old 04-05-2013, 04:18 PM
ZvonimirG's Avatar
ZvonimirG ZvonimirG is offline
DoF Moderator
Join Date: Apr 2011
Location: Croatia
Posts: 1,102
ZvonimirG is on a good road to success

What helps to me is:

1. Click on World map
2. Create an army (be sure when you created that current population in town is way below your population cap)
3. Get back to town, you'll probably get one more of those unit that won't stop spawning, but they should stop after that.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 05:37 PM.

ESRB Rated T
USK 16

privacy policy   |   Copyright © Reverie World Studios INC.

Kingdom Wars and Reverie World Studios are trademarks of Reverie World Studios, Inc. Developed by Reverie World Studios, inc. All Rights Reserved. All other trademarks are property of their respective owners.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.