Username:    Password:    Remember Me?         

Dragon Bug - Reverie World Studios Forums

Go Back   Reverie World Studios Forums > Kingdom Wars > Technical Support
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-19-2011, 01:17 AM
Safey18 Safey18 is offline
Human Sect:
Knight
 
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Posts: 248
Safey18 has a default reputation
Default Dragon Bug

Yesterday while PvPing Sept (can’t remember full name) with an army containing my lvl 20 royal dragon something bugged, which has happened before but has never lead to my dragon being killed before. I had my dragon walking towards his army which was on the other side of the map he ran at me so I ordered a fire ball. The fire ball hit then I repeatedly clicked run back where my army was for over 10 seconds. All other units moved smoothly and worked but for some reason my dragon just froze, which like I said has happened before. I continued to click A LOT of times and when I realised my dragon was going down fast I left the game. I left that game before my dragon went down AND the only reason I was in that situation is because of some bug. Even my opponent was shocked when I said my dragon had died somehow as they didn't see it go down... 120 influence is not easy to come by and lvling it to 20 was painful. I was using a full 60 battalion army and so was Sept, he had tonnes of little orc melee units. Got graphics set to the lowest possible and everything switched off even though it doesn't all switch off. Cards and Direct X is fine I PvP a lot especially with my dragon. I am always VERY careful with my drag as I know they can die very quickly and this is why I always have it highlighted in PvP and am ready to leave the match at any time it is at risk.

Ok so that’s the situation and what happened. I saved the logs in a word document and my computer is saying that the shortcut is missing... I have logged in multiple times since yesterday when this happened. How many lines of the logs should I put in the post? I'm really bad with computers so would appreciate the help. Thanks!
__________________
Don't take life too seriously. You will never escape it alive anyway!
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2011, 04:28 AM
knightl knightl is offline
Elven Sect:
Mounted Grand Master
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 436
knightl is on a good road to success
Default

you can attach the log instead of writing it theres a thread for that in tech support near top and good idea
__________________
"Faithless is he who says farewell when the road darkens"
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2011, 10:50 AM
Safey18 Safey18 is offline
Human Sect:
Knight
 
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Posts: 248
Safey18 has a default reputation
Default

Hmmm everytime I try to upload Log.txt I get this:
Log1.txt(1):
Upload of file failed

I think it's because I opened it with microsoft word and its reformated it or something. I can't work out how to change it back.
__________________
Don't take life too seriously. You will never escape it alive anyway!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-19-2011, 11:13 AM
ObscuredUSA ObscuredUSA is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 174
ObscuredUSA has fair reputation
Default

I noticed this when I was in the view mode. I had my dragon fly to an area, then he randomly got stuck in the air.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-19-2011, 07:30 PM
Safey18 Safey18 is offline
Human Sect:
Knight
 
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Posts: 248
Safey18 has a default reputation
Default

Quote:
Originally Posted by ObscuredUSA View Post
I noticed this when I was in the view mode. I had my dragon fly to an area, then he randomly got stuck in the air.
Yeah its really annoying. Especially because I haven't had a dev reply yet and its been nearly 3 days xD
__________________
Don't take life too seriously. You will never escape it alive anyway!
Reply With Quote
  #6  
Old 10-19-2011, 10:43 PM
andreicde's Avatar
andreicde andreicde is offline
Elven Sect:
Treant
 
Join Date: Aug 2011
Location: Mirkwood
Posts: 689
andreicde has a default reputation
Default

well you have to be patient,they have more important issues in their hands atm.
__________________
IGN ingame: Arkantos
Reply With Quote
  #7  
Old 10-20-2011, 12:51 AM
Safey18 Safey18 is offline
Human Sect:
Knight
 
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Posts: 248
Safey18 has a default reputation
Default

Quote:
Originally Posted by andreicde View Post
well you have to be patient,they have more important issues in their hands atm.
No need to be a **** head about it.
__________________
Don't take life too seriously. You will never escape it alive anyway!
Reply With Quote
  #8  
Old 10-20-2011, 05:04 AM
Jarno Montonen's Avatar
Jarno Montonen Jarno Montonen is offline
Reverie World Studios - Lead Gameplay Programmer
 
Join Date: Jun 2010
Location: Jyväskylä, Finland
Posts: 180
Jarno Montonen has a default reputation
Default

Quote:
Originally Posted by Safey18 View Post
Hmmm everytime I try to upload Log.txt I get this:
Log1.txt(1):
Upload of file failed

I think it's because I opened it with microsoft word and its reformated it or something. I can't work out how to change it back.
It might be because of the .txt(1) (not the "(1)" in the suffix) . So, if you run into this in the future you could try removing that "(1)" part from the suffix. Although, if you have just Log1.txt in the DoF folder, upload that.

Anyway, I don't think log will help us on this issue.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-20-2011, 07:14 AM
Safey18 Safey18 is offline
Human Sect:
Knight
 
Join Date: Jun 2011
Location: Australia
Posts: 248
Safey18 has a default reputation
Default

Quote:
Originally Posted by Jarno Montonen View Post
It might be because of the .txt(1) (not the "(1)" in the suffix) . So, if you run into this in the future you could try removing that "(1)" part from the suffix. Although, if you have just Log1.txt in the DoF folder, upload that.

Anyway, I don't think log will help us on this issue.
It was named Log.txt in my DoF folder but when I reformated it to microsoft word to read it the title changed to Log1 for some reason. I don't know how to change it back xD
__________________
Don't take life too seriously. You will never escape it alive anyway!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:52 PM.

ESRB Rated T
US/CANADA
PEGI 16
EUROPE
USK 16
GERMANY

privacy policy   |   Copyright © Reverie World Studios INC.

Kingdom Wars and Reverie World Studios are trademarks of Reverie World Studios, Inc. Developed by Reverie World Studios, inc. All Rights Reserved. All other trademarks are property of their respective owners.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.