Username:    Password:    Remember Me?         

Selecting square bug - Reverie World Studios Forums

Go Back   Reverie World Studios Forums > Kingdom Wars > Technical Support
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2013, 02:45 AM
rocket0744 rocket0744 is offline
Join Date: Jun 2013
Posts: 31
rocket0744 has a default reputation
Default Selecting square bug


I noticed that when you hold your left mouse button, to select troops, and then move your cursor to the far left side of your screen, and then let go, the 'selecting square' freezes. You then can't select inside of the frozen square, but drawing a new square outside the one which is frozen removes the first one.

This only happens on the left side of the screen. I made a video to clarify.


placed this thread in the wrong place.. if an admin/mod reads this: I've created a new thread in the correct place of the forum, please remove this one
Old 06-24-2013, 09:24 AM
ZvonimirG's Avatar
ZvonimirG ZvonimirG is offline
DoF Moderator
Join Date: Apr 2011
Location: Croatia
Posts: 1,102
ZvonimirG is on a good road to success

Thanks for report. DEVs will take a look at this, and since you created another thread, i will close this one.
Community Manager - feel free to PM me about any game related issue, bug, question...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 04:08 PM.

ESRB Rated T
USK 16

privacy policy   |   Copyright © Reverie World Studios INC.

Kingdom Wars and Reverie World Studios are trademarks of Reverie World Studios, Inc. Developed by Reverie World Studios, inc. All Rights Reserved. All other trademarks are property of their respective owners.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.