Username:    Password:    Remember Me?         

Units are not displayed in Makkada Siege... - Reverie World Studios Forums

Go Back   Reverie World Studios Forums > Kingdom Wars > Technical Support
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2013, 03:50 AM
thangton86 thangton86 is offline
Junior Member
Join Date: Apr 2013
Posts: 4
thangton86 has a default reputation
Default Units are not displayed in Makkada Siege...

im having a problem with units are not displayed in a siege battle with Makkada. None of my units has showed in the map, i had no choice but to payout and lost many are pics.
Attached Images
File Type: jpg Screenshot5.jpg (228.6 KB, 4 views)
File Type: jpg Screenshot6.jpg (243.6 KB, 3 views)

Last edited by thangton86 : 05-13-2013 at 04:08 AM.
Old 05-13-2013, 08:40 AM
ZvonimirG's Avatar
ZvonimirG ZvonimirG is offline
DoF Moderator
Join Date: Apr 2011
Location: Croatia
Posts: 1,102
ZvonimirG is on a good road to success


I'm really sorry about your lost unit. I suppose some wierd glitch caused that, and with issues like this simple relog and revalidating game files on Steam helps.

But, since you lost some units, feel free to contact any online GM to talk about refund.
Community Manager - feel free to PM me about any game related issue, bug, question...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump

All times are GMT -6. The time now is 12:08 PM.

ESRB Rated T
USK 16

privacy policy   |   Copyright © Reverie World Studios INC.

Kingdom Wars and Reverie World Studios are trademarks of Reverie World Studios, Inc. Developed by Reverie World Studios, inc. All Rights Reserved. All other trademarks are property of their respective owners.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.