Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Bug Reports (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Garrison Units Not Showing up (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=8998)

Hassie 04-22-2014 12:15 AM

Garrison Units Not Showing up
 
I was trading units between my armies and my city, but it said my city had 0/89 population while I was on the world map. I was scared so went inside and everyone was there 89/89. I left and tried adding my entire archer army to the city, 50 people strong, and it seemed to work. Went into the city and suddenly it was 139/89. I then added 10 more unit from a separate army but on the world map it again showed 0/89.

This occurred directly after siege of an orc city. I made it my vassal, transferred some units to that city, and that is when my main city no longer showed any troops on the world map. All troops i added to the city would automatically be garrisoned also. All 50 archers instantly had the garrison option set. I logged off and after a few hours came back and my city on the world map did show 149/89, however this bug could be exploited to create massively unbeatable defenses for people.

Will update if I experience the bug again.

Konstantin Fomenko 04-22-2014 09:13 AM

Thanks for letting us know about this. We`ll investigate this later this week.

It won`t really create a PvP exploit - as our system will only bring players of equal total army strength into the battle, but still - this needs to be fixed.


All times are GMT -6. The time now is 10:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.