Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Technical Support (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Orc Marauders/Labourers won't stop spawning (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=6774)

khorn102 04-04-2013 08:35 AM

Orc Marauders/Labourers won't stop spawning
 
No matter what I do my great hut won't stop spawning units and constantly keeps me 1 over the population limit, meaning i cannot do anything about it, and as soon as i finish another house it just spawns more units. Can you please help me as this has stopped me from progressing in the game?

Gendif 04-04-2013 08:56 AM

You could try creating an army on the world map and transferring units out untill you are under the population cap. Then you can make sure spawning is disabled and build huts or such. I had a similar problem.

khorn102 04-04-2013 09:22 AM

I can't because you can't make armies when you have over the pop limit.

Brian Shingles 04-04-2013 02:00 PM

We've had a few reports of this and similar issues. We will work on a fix.

There is a Discard Units option for your town when you click on it on the World Map. It's one of the buttons to the right of the information window about your town that appears in the bottom left of the screen.

This will allow you to reduce your population as needed until the problem has been resolved.

ZvonimirG 04-04-2013 05:27 PM

I have similar issue, but with humans race. My halberdiers won't stop spawning. :(

Hope you guys can fix this. :)

EDIT: As someone suggested above, i have created an army. After that one more unit of Halberdier was spawned, and then it finally stopped. :)

Gendif 04-04-2013 08:36 PM

Quote:

Originally Posted by khorn102 (Post 76629)
I can't because you can't make armies when you have over the pop limit.

That's what I thought too. But it seems that your army and town have different pop limits (I think?) and if you make a big enough army so that the town population limit is under cap again it should work. If you try and complete your transferring whilst either the army or your town are over the limit it will come up as invalid. So it's a kind of balancing act.

I had this issue starting off where all the free units that kept appearing put me well over the limit.


All times are GMT -6. The time now is 01:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.