Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Technical Support (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   a problem found in gaming (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=6006)

qwytpd 07-25-2012 09:58 PM

a problem found in gaming
 
1 Attachment(s)
This frame appear in the middle of my screen, I have no idea to turn off it.Also it has no button to turn off.And my chat frame seems to be disappeard.

OxyKnight 07-25-2012 10:34 PM

I don't seem to know what the problem is can you go into more detail please?

Konstantin Fomenko 07-25-2012 11:11 PM

A game restart should fix this for good. Thanks for the report though we`ll look into it.

Or does this actually happen when you just run the game - and it`s right there in the main menu?

Generation 07-26-2012 04:26 AM

Yeah Konstatin I had that too it happens when you run the online kingdom mode. The solution should be to delete the local_saved_data. In order to access the file, you need to click on the organizer button in any folder then folder and search options. Go to view, and under hidden files and folders, or drives and click show hidden files. Then you go to C:/users/Name/AppData/local/DoF and delete local_saved_data and restart your computer.


All times are GMT -6. The time now is 10:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.