Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Technical Support (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Units in city bugged :| (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=4524)

macamus 10-07-2011 01:26 PM

Units in city bugged :|
 
So it happend again,but even worse this time.

I have 90 units in my city BUT when I go to world map view it says I have 0/90 even though my city is full when I go to city view.

Really annoying. Cant recruit or use any of my units

Valkyrie 10-07-2011 02:14 PM

this did happen to me as well, tho it was a few days ago, i don't know how but it fixed itself after a while.

White935 10-07-2011 02:15 PM

you did try to exit the client completely and logging back in right? if not wait like 15 min while logged out and log in and see if its still there.


All times are GMT -6. The time now is 06:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.