Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Technical Support (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Screen resolution (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=4389)

ObscuredUSA 10-04-2011 08:07 AM

Screen resolution
 
How come I can't change my screen resolution? I have a 1600x900 monitor and I would like to test lower resolutions to see if that helps cool down my graphics cards since this game runs them very hot (Only game that has ever pushed my graphics cards to 90 degrees Celsius). I'll change the resolution, restart the game, and then check the options to learn that it's stuck at 1600x900.

xeovy 10-04-2011 08:17 AM

Quote:

Originally Posted by ObscuredUSA (Post 61814)
How come I can't change my screen resolution? I have a 1600x900 monitor and I would like to test lower resolutions to see if that helps cool down my graphics cards since this game runs them very hot (Only game that has ever pushed my graphics cards to 90 degrees Celsius). I'll change the resolution, restart the game, and then check the options to learn that it's stuck at 1600x900.

need to change the screen resolution of your monitor.
What you use on your desktop.
In my game, it works well,doing that.
almost none of the graphics work, remove grass, and others.
That happens on my pc, I have to always play with everything at maximum.
I can not disable anything.
my graphics cards is a ati 4870 1gb ,works to 83 degrees, which is normal in a Ati

ObscuredUSA 10-04-2011 08:24 AM

Hmm.

This leads me to question if any of the options are really working. I don't see any improvement to my game performance when I turn off all the graphics settings or set them all to low. Maybe a developer can comment on this? I also think it's odd I need to change my resolution on my desktop in order for it to change in game.

xeovy 10-04-2011 08:30 AM

it is strange if that happen.
For me the worst is that the other graphics options can not be disabled.
Removing grass, it is important to PC performance.
But for some reason neither this nor other options do not work on my pc.

Konstantin Fomenko 10-04-2011 10:22 AM

We`ll investigate the options menu - on our last check all options did work.

andypandyr 10-08-2011 04:24 AM

Wtf ? I have to change my monitor Res everytime I wanna play .. not good dudes not good ! :eek:


All times are GMT -6. The time now is 03:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.