Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Technical Support (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Why does my game look like this? (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=4243)

ObscuredUSA 10-01-2011 09:03 PM

Why does my game look like this?
 
So I loaded up the game for the first time and this is what it looked like.

http://imageshack.us/f/405/unledrmh.jpg/

It looks like the resolution changed to very small. I went into options and set it to 1600x900 which is my monitor resolution, but that didn't fix anything. Also, right after I click "Play" from the launcher, my desktop window resolution becomes very small before the game actually loads. It only happens with this game, I have loaded other games perfectly fine. I can't play the game like this.

Edit: Did a full re-install. Didn't work. =/ Well, off to bed. Hopefully someone can respond to my thread tomorrow.

BrandungsFels 10-02-2011 03:43 AM

i did experience similar probs until i updated my graphic driver - even though i had the newest official version on my system - changing to beta drivers (nvidia) did the trick :)

Sephriem 10-02-2011 04:49 AM

What video card are you using? Updating it might fix the issue, since a lot of people forget about updating drivers.

If you post your video card I could give you a direct link to the latest driver, but for now I guess this'll have to do.

NVidia Drivers: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
AMD Brand Drivers: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

ObscuredUSA 10-02-2011 08:09 AM

I have two Nvidia 8800 GTS graphics cards. Updating my drivers was actually the first thing I tried, they were outdated, but after I updated them I still had the same problem. Everything worked fine when I was in the beta for this game. Don't know why things are messed up now. =/

Edit: I will try the beta drivers.

Edit 2: Downloaded the beta drivers. It didn't make a difference. =/

Edit 3: I did a full uninstall of my graphics drivers. Downloaded the latest version, still having the same problem. I'm at a loss. I don't know what to do anymore.

Edit 4: I think I have found the problem! For some reason, in the properties, the game was set to 640x480 screen resolution. It works! Yay


All times are GMT -6. The time now is 12:04 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.