Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Technical Support (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Cloning bug (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=4161)

macamus 09-30-2011 02:32 PM

Cloning bug
 
Hi

This cloning bug is really really annoying now.... first time it happend I crashed while entering a market the second time I was around questing with my main army, then I looked at my other army that was standing idle in my city. and guess what.... Population was 448/60

If I try to discard that many units at once the entire client jams up and i have to nd it through taskmanager :( hope this has a high priority

Konstantin Fomenko 09-30-2011 03:04 PM

This is extremely high priority. We could use more information.

Next time you get this bug, can you please do the following:

1) Alt-Tab or exit the game
2) in Windows navigate to Dawn of Fantasy installation folder
3) Find Log1.txt file
4) Using the Forum Reply Attachment Manager, upload your log with your reply (you might need to zip or rar it if its over 1.5 Mbs in size)

We would greatly appreciate your help.

macamus 09-30-2011 03:24 PM

Tried to discard the gigantic buggy army a few times now but it keeps crashing. Do you want the log straight after I log back in after trying that or the next time I notice a army getting all wild in then numbers?

Btw... its happend like 4times now and it always happens when I got a army with Treants and unicorns mixed together only.

macamus 09-30-2011 03:31 PM

Now it just happend again but I dont understand where I can upload the logfile

Henry Martin 09-30-2011 03:42 PM

1)When posting click "Go Advacned"
2)Then scroll down to "Manage attachments"
3)a window will open use browse to find the file/zip
4)after you've added it click upload

macamus 09-30-2011 04:59 PM

Sorry sir I really really dont see any Go advanced button here at all. The only one I see is on the quick reply thing but if I click it it just goes away.

Is there anyway some dev could Delete my Army 1 and 2 ? Thy got like 5000+ army power and are so bugged.... I cant split or delete them without crashing the client :s

Henry Martin 09-30-2011 05:01 PM

in the "Quick Replay" area (bottom of the page), you should see two buttons "Post Quick Reply" and "Go Advanced".

macamus 09-30-2011 05:13 PM

Yeah I do that but then it says please select one of the quck reply icons in the posters above, but when I click that I just get to a regular reply screen without anything advanced :p

Henry Martin 09-30-2011 05:17 PM

on a post click the "q-reply" button in the far right. This will unlock the "Quick reply". Then you can use the Go Advanced button


All times are GMT -6. The time now is 11:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.