Reverie World Studios Forums

Reverie World Studios Forums (http://www.reverieworld.com/forums/index.php)
-   Main Square (http://www.reverieworld.com/forums/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Will you be able to play more than once race at a time? (http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=1375)

LastSpartan 04-17-2010 07:05 PM

Will you be able to play more than once race at a time?
 
Will you be able to play more than once race at a time?

Kire 04-17-2010 07:38 PM

As said you will have a chance to have 4 spots/castles in mmo part. You could fill those spots with any race you like (even same race more times). So the answer to your question would be yes =).
Edit: But you have to cycle from one castle to another and not all at same time (as my humble knowledge knows =)).

LastSpartan 04-17-2010 07:45 PM

thanks soo much man =) this game is gonna rock

GPS51 04-17-2010 07:48 PM

Goodness isn't that what we all want? I reckon we all have our favorite pregame race. Then we'll play each race a bit and reevaluate. I can't wait.:eek:

Darathor 04-20-2010 06:37 PM

Quote:

Originally Posted by GPS51 (Post 27292)
Goodness isn't that what we all want? I reckon we all have our favorite pregame race. Then we'll play each race a bit and reevaluate. I can't wait.:eek:

Not me, I'm staying elves all the way.

You can have 4 different cities, any race you want, but you can't be playing 2 of them at once, as that would require you to log on to your account twice, which I think would kick you off the first one or just not let you play, either way, you can't.

Yami-Yagari 04-21-2010 05:41 AM

Quote:

Originally Posted by Darathor (Post 27405)
Not me, I'm staying elves all the way.

You can have 4 different cities, any race you want, but you can't be playing 2 of them at once, as that would require you to log on to your account twice, which I think would kick you off the first one or just not let you play, either way, you can't.

that's just to bad :(

would have been nice to expand your territory with that method, but still nice being able to play all races.

blackfang 04-21-2010 12:39 PM

Quote:

Originally Posted by Yami-Yagari (Post 27417)
that's just to bad :(

would have been nice to expand your territory with that method, but still nice being able to play all races.

Take it one race at a time:D

Yami-Yagari 04-21-2010 01:44 PM

but while playing a race, are you able to build new strongholds, or able to expand?

GPS51 04-21-2010 02:01 PM

As far as I know you can't expand by conquering new provinces. Just buy upgrading your castle/homeland.

Arctopus 05-02-2010 07:02 AM

why 4?
at one point you might want a fifth settlement, and you have to remove one of your better ones. maybe a capacity of 8 :D?


All times are GMT -6. The time now is 02:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2001-2011 Reverie World Studios INC. All Rights Reserved.