PDA

View Full Version : what happend to skill points


lordmhf
01-30-2014, 06:09 PM
I've wasted so muche skill points on range units only to come back and find them all reset plus skill points expended. it sucks

ReCoder
01-30-2014, 06:19 PM
Click the reset skills button, that should let you apply new ones again.

Langor
01-30-2014, 06:21 PM
Hello lordmhf,

Sorry to hear about the issues you have with spending your skill points. There is a known bug that the stats window doesn't update sometimes. Could you please hit the reset skills button and restart the game before applying the points. Also, do not click to fast sometimes the points wont go through. If you continue to have problems please feel free to post back here and let us know. Thank you for your patience.

Hi11Zone
01-30-2014, 07:01 PM
Did you restart your game? If your still having skill resets let me know we can either look at it as a bug or I can reimburse you.