PDA

View Full Version : Bugged Human Archer Health


Nekrage
01-28-2014, 03:42 PM
Edit: This actually seems to be the case for any human unit...its all I tested so far.

Joseph Visscher
01-28-2014, 03:48 PM
Recreated the bug, adding it to the list of things to fix in next patch, thank you.

Konstantin Fomenko
01-28-2014, 07:31 PM
Thanks - I took the liberty of editing your post, as this is a bit of an exploit (didn`t want to spread this around:p). We`ll have this patched in 1.24