PDA

View Full Version : walls bugged?


Doomba
07-17-2013, 04:03 PM
My walls don't go all the way round and stairs don't join the outer walls
3342

3343

3344

3345

3346

sve1976
07-17-2013, 06:38 PM
if you can provide some screenshots that would be great

Doomba
07-17-2013, 11:51 PM
if you can provide some screenshots that would be great

some screen shots. ;-)

3347

3348

3349

3350

Gyumaou
07-18-2013, 03:17 PM
ok that is mighty funky. I assume that persists between game restarts?

one thing you can try is to check your game files -- sometimes files get corrupted in downloads or during storage.

Desura: In your game list right-click on Dawn of Fantasy and select Verify Files.
Steam: In your Library, right click on Dawn of Fantasy, select Properties -> Local Files and click Verify integrity of game cache....

Either way, if any files are incorrect they'll be downloaded when the process finishes.

Doomba
07-19-2013, 06:13 PM
ok that is mighty funky. I assume that persists between game restarts?

one thing you can try is to check your game files -- sometimes files get corrupted in downloads or during storage.

Desura: In your game list right-click on Dawn of Fantasy and select Verify Files.
Steam: In your Library, right click on Dawn of Fantasy, select Properties -> Local Files and click Verify integrity of game cache....

Either way, if any files are incorrect they'll be downloaded when the process finishes.

Just done this relogged in game and still the same ,nothing has changed.
aswell as losing 9 levels on my dragon with a desync in a pvp siege. ;-(

Doomba
07-22-2013, 04:36 AM
Thank you all fixed now thanks

toiletham
07-23-2013, 09:38 AM
I am also having wall troubles. I got the castle upgrade, but the wall is incomplete. I had a barracks and market on the building plots when the upgrade was initialized, thinking the wall would be built around them. I then removed the structures thinking that would allow the completion of the wall, but it did not.

I am playing as Human in the Wold region.

Thanks.

http://cloud-3.steampowered.com/ugc/597009398873066366/6B4CA07FB36F9BD739F3DF6FE2AA69DFF6EF2B8B/

Nazar
08-24-2013, 06:14 AM
I have the same issue as Toiletham, with the walls in the Wold not being complete. Or is this the way it was designed? Is there any way to fix this? It's really irritating seeing that gaping hole all the time.

EDIT: Never mind, I noticed it in official screenshots as well. Not sure about that design choice, it looks a bit odd to me, but at least it's good to know it's not a bug.

RsShadow
08-24-2013, 09:28 AM
Hi Nazar, the walls in The Wold is designed like this.

Nazar
08-24-2013, 01:00 PM
Thanks for the reply RsShadow, I realised that later (and edited my post accordingly), but I appreciate your response!