PDA

View Full Version : Siege (pvp) bug


erfigo94
07-14-2013, 10:53 AM
When i try to do a siege (pvp), after the loading, the game returns in the world map.

Zvonzi
07-14-2013, 11:03 AM
Thanks for report. DEVs will check this out asap. :)

Hi11Zone
07-14-2013, 06:24 PM
Thank you for the logs, we will get to your siege bug as soon as we can.