PDA

View Full Version : i cant coop whit my friend


nomis1991
06-21-2013, 05:26 PM
me and my friend did the quest coop for him after hours of trying but now we need to do it coop for me but cant so please help me

Sidu
06-22-2013, 07:01 AM
well coop isn't working like it should... I had same army strenght as a friend and I was on same region as he was... And we couldn't coop bcuz there was an error that I have a bad army for it...

Hi11Zone
06-22-2013, 03:22 PM
Make sure your in the same region as well as same army strength. Also make sure none of you have any fire walls on. We are going to fix this soon.