PDA

View Full Version : Need Help with Crowns


LordZarg
06-20-2013, 08:22 AM
Hey Guys !

I buy 6 Dwarf Miners but they never come what i do wrong? =/ I Buy them for 30 Crowns...

Plz Help me!

GPS51
06-20-2013, 09:28 AM
Once you buy a unit from the market it's in your bank (see the bank button on the window when you click the market button). Then you have to deploy it to your town to get it to show up.

LordZarg
06-22-2013, 03:27 AM
Hey Thats it! :) THX!