PDA

View Full Version : Problems with graphics not displaying


Bulwai
05-11-2013, 11:39 AM
Right, so I've started the game after not playing it for a couple of weeks. However as I start the game the models are not running - I see torches in the background, but it seems that no walls or units are displaying in the background. Consequently when I start my online kingdom the game crashes right after?

P4s4r1s
05-11-2013, 11:50 AM
eighter u got a bad video card or an ancient one.
That is the only reason its doying that,

Hi11Zone
05-11-2013, 11:50 AM
Could be your gpu but also Revalidate your files and let me know.