PDA

View Full Version : Gatehoues upgrade


EnglishPlayer
05-06-2013, 11:47 PM
Hello, I upgraded my gate with the gatehouse upgrade only... The building itself seems to have moved back, but the gate hasn't. kind of hard to explain, so i took a screenshot.

http://i44.tinypic.com/1s06qg.png

as you can see, units can walk in and out with the gate closed (that random brown shape is the gate doors floating)

Hi11Zone
05-07-2013, 01:51 AM
I'v seen this before try logging out or switching cities, or validate your steam files, let me know ;)

EnglishPlayer
05-07-2013, 02:46 AM
Did not work :/

Konstantin Fomenko
05-07-2013, 09:14 AM
Could you please tell us you username and town name - and we`ll take a closer look and try to fix this for you.

EnglishPlayer
05-07-2013, 03:39 PM
Username 'Flaw' town name 'London'. (lol)

Thanks!

Konstantin Fomenko
05-07-2013, 03:57 PM
Thanks, our programmer started to work on a fix. However please keep in mind it might take us 2 or 3 days to fix this.

Meanwhile there is one possible solution. Ask someone to attack your town, and destroy that gate in the middle of nowhere with a battering ram. After u rebuild the gate it MIGHT (or might not, but most likely will) rebuild a the correct spot.

EnglishPlayer
05-07-2013, 05:29 PM
update: i tried building another gatehouse at my other gate... the same thing happened :C If it helps, when the gatehouse first completes, it works fine. There is only a small graphical error in which you can't actually see the gate(its completely missing) but the units will not be able to pass through when closed. It's only when i log out that the game bugs, and moves forward like that.

I will try getting someone to break the gate down when my attack protection wears off, thanks for your help!

Boriky
05-09-2013, 06:54 AM
I'm experiencing the same exact problem.

Another user reported it in a newer thread:

http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=7491

Is there a solution to solve this or have we to wait for an official fix?

Konstantin Fomenko
05-09-2013, 10:06 AM
We have just released an official fix - restart the game to download the hot-fix mini patch.

Hi11Zone
05-09-2013, 10:23 AM
Fix is out , just restart your steam, and you should be good to go!

Boriky
05-09-2013, 10:57 AM
Great ;)

tencharacters

EnglishPlayer
05-09-2013, 02:16 PM
Thanks guys!