PDA

View Full Version : Lost My Market Units!!!!1


Diivv
05-04-2013, 04:34 AM
Ummmmm

I lost the following market units:
-x 1 , Green Dragon (Level 60).
-x 1 , Royal Dragon (Level 60).
-x 1, Tribal Shaman (Level 60).
-x 1, Dwarfen Axemen (level 1).
-x 1, Dwarfen Battler [or what ever the dwarf is (non-hero) with the hammer] (Level 1).

Im not really worried about the dwarfs, but my dragons and shaman i am..:eek:

Lost them at 8:26pm (UTC/GMT +10 hours), 4/05/2013.

Also my UI is also bugged, Not showing the following (even logging out/in, restarting/re-installing).
- Chat Window.
- World Army Troop Display (Bottom Left Corner).
- World Map.

Please can you help me. :(

Thanks in advance. :)

Diivv
05-04-2013, 04:44 AM
Here is the log file if you needed it, i just read on how to after i posted this problem...:o

Hope it helps. :)

Zvonzi
05-04-2013, 05:06 AM
Feel free to contact GM or Support for refund :)

I'm really sorry for your loss. :(

Konstantin Fomenko
05-04-2013, 08:42 AM
You can each support at - support@reverieworld.com

Diivv
05-04-2013, 04:34 PM
I don't have an email email, i have a g-mail, so i don't want to install outlook...

i cant chat in-game, mainly because the chat widow is not there....

So unless i can email you through my g-mail, i wouldn't have a clue on how to get a refund of my market units.

Also the problem still is there....

even after not being on my computer or the game for more then 12 hours, the problem is still there, so I'm not sure on what is going on, but my Elf's at the moment are screwed, because i cant do anything on them, without making the problem worse, and i don't want to try going on my Orc's or Human's encase this problem spreads to them. They have market units like dragons etc. Also, so I'm at a complete loss on what to do here. :confused:

All i can do is wait now.:(

Thanks in advance. :)

Diivv
05-04-2013, 04:40 PM
Here is this mornings log file, after i tried re-installing the game and validating the files.

The problem still is there but only for my Elf's, And i don't want to try it on my human's or Orc's, encase it spreads to them. :eek:

Hope this recent Log File helps. :D

Zvonzi
05-05-2013, 02:37 AM
About chat problem:

To fix this you would need to delete the Local Saved Data File
1) Click on the organizer button in any folder. And select Folder and Search options. Go to view, and under Hidden Files and Folders, or Drives - click show hidden files.
2) Now navigate to C:/users/YOUR USERNAME/AppData/local/DoF/
3) In that file, locate and delete file called local_saved_data

And about email - you don't have to get Outlook to send email. Just write new email using Gmail, copy/paste mentioned email address and that's it :)

Diivv
05-05-2013, 04:33 PM
I did what you said, i deleted the local Saved Data. but once i deleted it and started up the game and went back onto my Elf's, the chat window was still missing. :eek:

And a new local saved data appeared. :confused:

Honestly i don't know what really is going on with it, my Elf's are not playable at the moment.
I could try and see if it will happen on my Human's or Orc's but then again i would not want this problem to happen to them and for them to lose their dragons etc.. :(

So I'm at a complete loss, and I'm starting to see the same problem, just a tiny bit different on what units they lose, with other player's, ever since the new patch.

So i would like to get my units i lost back, but, seeing as this problem of them vanishing hasn't gone away, they might just vanish again if i try, so i will just wait till then, i guess, till this problem goes away, then ill ask for a refund on my units that i lost.

Here is the recent log, if you need it. :)
And i thought i might just add a screen shot of it, (In picture i do have an army selected near my town).

kyh1393
05-05-2013, 06:07 PM
I did what you said, i deleted the local Saved Data. but once i deleted it and started up the game and went back onto my Elf's, the chat window was still missing. :eek:

And a new local saved data appeared. :confused:

Honestly i don't know what really is going on with it, my Elf's are not playable at the moment.
I could try and see if it will happen on my Human's or Orc's but then again i would not want this problem to happen to them and for them to lose their dragons etc.. :(

So I'm at a complete loss, and I'm starting to see the same problem, just a tiny bit different on what units they lose, with other player's, ever since the new patch.

So i would like to get my units i lost back, but, seeing as this problem of them vanishing hasn't gone away, they might just vanish again if i try, so i will just wait till then, i guess, till this problem goes away, then ill ask for a refund on my units that i lost.

Here is the recent log, if you need it. :)
And i thought i might just add a screen shot of it, (In picture i do have an army selected near my town).

How many armies do you have on the pic??????????????????????????? is that possible???

Zvonzi
05-06-2013, 07:17 AM
How many armies do you have on the pic??????????????????????????? is that possible???

You can buy extra army slots in Market :)

Konstantin Fomenko
05-06-2013, 10:30 AM
Really sorry that you were one of a few effected by this bug in Patch # 10. We`ll have a solution available later tonight or early tomorrow. There is a good chance you will get all your armies working again. If not in-game mods will provide you with full reimbursement.

Diivv
05-06-2013, 04:21 PM
You start with 5 world army slots, and can purchase 5 more world army slots in the market for 60 crowns each, Aslo that reminds me about another little problem, when i select the world armies using the little icon on the top left corner, from 1-6 it selects the right ones, but from 7-0 it selects different world armies within 7-0 but they are not the correct numbered world army, so i hit the 8 world army icon, it selects the 9th world army etc. :(

So that is kinda annoying when trying to trade with npc's town, resource camps and other world armies, when you'r multi tasking the armies, (trying to get 2-3 world armies to move around and gather the resources/trade with other npc cities). :eek:

But that bug/glitch has been there, ever since i started playing (when it first went on steam). :p

Diivv
05-06-2013, 04:24 PM
Really sorry that you were one of a few effected by this bug in Patch # 10. We`ll have a solution available later tonight or early tomorrow. There is a good chance you will get all your armies working again. If not in-game mods will provide you with full reimbursement.

No need to rush, I'm just fine waiting awhile, unlike some impatient people that i have seen on other thread[s]. :)

Once the fix does come. i will get right onto my refundment for my market units i lost. :p

Diivv
05-07-2013, 05:42 AM
Don't have to worry about me now, when i logged in today (5 minutes after posting this), all my market units where back in my what i like to call "Main army" but at red health, which isn't a problem for me, not that much effort to heal them up to full (even when typing this post, they are probably almost fully healed in my home town by the time you read this or me finishing typing this post), and yes i decided encase for a few days to leave them in my home town. Just to be sure they don't vanish again. :D

Well anyway, thanks for fixing this issue and responding to it quickly. :)

Zvonzi
05-07-2013, 07:10 AM
I'm glad that you got your units back! :)