PDA

View Full Version : Population cap stuck


Beowulf1719
04-15-2013, 02:33 PM
i reached the housing cap, so i purchased the city building upgrade to allow more houses to be built but as i noticed the houses being completed the population cap went to 93 and then jumped back to 90 and is now stuck at 90, any new houses built does not extend the population cap.

Brian Shingles
04-15-2013, 02:40 PM
90 is the max pop cap for cities.

Any houses built beyond that will add storage but not pop.

Beowulf1719
04-16-2013, 12:15 AM
Ok thanks and is much appreciated that you responded. Most people dont respond to forums when help is needed. so keep up the good customer service