PDA

View Full Version : can't seem to upgrade from palisades to fortress!


papdim
04-15-2013, 08:14 AM
Ok, since im a newb, there has to be something im missing. I have all the materials to go into fortress from palisades (orc city) but the button is greyed out. I maxed temple and main hut to lvl 5 but still it wont work!

Brian Shingles
04-15-2013, 08:24 AM
Have your palisades finished building? They need to be complete before you can upgrade.

papdim
04-15-2013, 08:37 AM
they ve been building for some days now, so i suppose they have yes

ZvonimirG
04-15-2013, 08:43 AM
Check out your whole homeland for some remote outposts, and see if they are built.

Also, be sure to have all required technologies researched.

papdim
04-15-2013, 08:56 AM
well, without doing something, it seemed to work. 1 more question. is there any way, i can connect those remote outposts to my main walls?

ZvonimirG
04-15-2013, 10:05 AM
I'm sorry, but you can't. :)

Thurazz
04-16-2013, 07:24 AM
I have been building my palisades for days and each time i log in again some sections of the walls are missing ant the building starts again. I am unable to upgrade because of this is there any way to fix that?

ZvonimirG
04-16-2013, 09:03 AM
Orc walls seem to be buggy, and should be fixed asap. In meantime, try to revalidate game files, also use repair walls function to see if that helps.