PDA

View Full Version : resolution problems


wardawg3030
04-12-2013, 06:27 PM
i realize the games res is based on your desktop res well i've tried every res i have and the game continues to force its self into 2048x1536 which means most of my screen is cut off making the game unplayable i would like it to be 1920x1200 i've tried changing my desktop res and changing my res in my nvidia control panel and nothing it just comes up in 2048x1536 how do i change this and WHY is there not a res option or windowed mode ingame? until i get a fix i cant play because the continue button in game is off my screen the only reason i figuerd this out is i had a friend on teamviewer when i thought the game was just freezing on me at a certain point he pointed out he could see alot more of the screen than was showing up on my screen

SO how do i stop the game from forcing itself into 2048x1536 and launch in 1920x1200 and please don't say change my desktop res because i've tried that a few times this is very aggravating

:mad: :( :(

Jester0311
04-12-2013, 10:38 PM
ive posted a link to your fix in your original thread. but for good measure.
http://steamcommunity.com/app/227180/discussions/1/828935672455538205/

wardawg3030
04-12-2013, 11:45 PM
i put my product code into steam and downloaded that vers. it works great now, thanks for all your help jester.:) :p