PDA

View Full Version : game freezing


wardawg3030
04-12-2013, 12:22 AM
:( everytime i start a tutorial or kingdom the game hangs when i'm guessing theres suppose to be dialog i can still move my mouse and it seems the environmental animations are still going the camera pans in a circle around my starting keep and it will do this for as long as i let it run nothing i push or click changes anything it just stays in this scene i've restarted several times and even uninstalled and reinstalled and still the same

Jester0311
04-12-2013, 07:29 AM
can you attach dxdiag?

wardawg3030
04-12-2013, 07:40 AM
sure here it is, i had just saved it for a beta test event for a different game.:)

Jester0311
04-12-2013, 08:07 AM
http://www.geforce.com/drivers/results/59641
here is an updated driver version for your card. Lets try that to eliminate some possibilities.

Jester0311
04-12-2013, 08:22 AM
If that does not work please re-run dxdiag with this parameter. (dont skip)
DxDiag Previously: Crashed in system information (stage 3) & Direct3D (stage 3) & DirectInput (stage 1). This part of your DXDIAG raises some questions.
start --> cmd.exe
"dxdiag.exe -dontskip"

wardawg3030
04-12-2013, 08:28 AM
i updated the driver and did a restart still doing the same thing :confused:

wardawg3030
04-12-2013, 01:17 PM
ok i ran dxdiag just like u suggested and didn't pop up any errors this time , are you wanting me to repost the dxdiag now or should that of maybe fixed the problem?

wardawg3030
04-12-2013, 01:25 PM
this dxdiag is after i used the cmd.exe prompt dxdiag/dontskip

wardawg3030
04-12-2013, 04:52 PM
ok its not hung up or freezing the game auto goes to 2048x1536 res and the bottom half of the game is off my screen so i can't see the continue button how do i get the res to go to match my desktop res ive tried several different things to try to get it to go but everytime i launch the game it auto goes to 2048x1536 my desktop is set at 1920x1200

Jester0311
04-12-2013, 10:33 PM
C:\Users\%user%\AppData\Local\dof
file = local_saved_data (open with notepad or notepad++)
your looking for the following values.

ScreenResolutionX type="float">1920</ScreenResolutionX> (change 1920 to valid screen x (horizontal) resolution)
ScreenResolutionY type="float">1080</ScreenResolutionY> (change 1080 to valid Y (vertical) value)

wardawg3030
04-12-2013, 11:49 PM
just wanted to say thanks again you've been a big help.
:p