PDA

View Full Version : Gate placement way off


Chuck911
04-09-2013, 07:11 AM
I upgraded all my gatehouses but this one seems odd. First i did try to restart didnt work, opening and closing the gate did not work. Restarting the game with gate open did not change the misplaced gate so i need some help i dont like the way it looks now :mad:

Joseph Visscher
04-09-2013, 11:25 AM
its because the gatehouse is floating in mid air, the terrain is uneven, i'll fix the map terrian around that area.

Chuck911
04-09-2013, 11:34 AM
Thanks, did'nt mean to rush anyone. It's just a visual problem that buged me the Gate works like it should.