PDA

View Full Version : Runtime eror


Gasto2007
04-08-2013, 02:58 AM
After starting the game, after a while the game freezes and pops up an error.

Tell me how to solve the problem ?

DTACFrostfire
04-08-2013, 03:33 AM
It's a problem with the server, they say next patch (today or tomorrow) will fix it (hopefully)

hope this helps but its not just you!

Jester0311
04-11-2013, 02:31 PM
Your profile is corrupt but no worries, delete this directory
C:\Users\%user%\AppData\Local\dof
and this file interfacedata.dat located here.
C:\Steam\SteamApps\common\Dawn of Fantasy

Next time you run the game it will generate a new first time profile.
No you wont lose anything in your online kingdom either.