PDA

View Full Version : Crash on start of battle.


bandor
04-02-2013, 11:38 AM
Often when a PvP battle starts the game crashes for me.
Sometimes I get a hud and no background, then it closes, other times I am at the loading screen showing a castle in the background and a loading bar that never finishes.

edit:
Three times now in a row I've had the enemy is at the gates, I clicked yes to PVP and it never begins.

The last line in my log files is always: LOGONLY: Nhoblio Refugees: State 4




Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: Dof.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 5145f95e
Fault Module Name: Mithrill.dll
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 5158fa08
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 001cb005
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

Konstantin Fomenko
04-02-2013, 12:25 PM
Thanks for your report, and sorry that this nasty bug is effecting you. We might have a solution for this in today`s patch.

bandor
04-02-2013, 03:19 PM
Awesome! hopefully it fixes the "could not connect" for coop quests. Sometimes I can join them and sometimes not. I think for the other player it crashes their game because i can't send a whisper to them afterwards.

Konstantin Fomenko
04-02-2013, 03:45 PM
Yeah I can confirm the fix should get rid of all the can`t connection issues once and for all today.

bandor
04-02-2013, 10:01 PM
nevermind, thought it was fixed,but still broke

I got a couple battles to work. That goes along with the reported NAT issues you guys are having.