PDA

View Full Version : Still can't play


skullnookum
04-02-2013, 09:08 AM
I still can't play this game since a few months back now i had resolution problems and since you can't edit or change them without starting the game it's a no go. You should have atleast an options file that you can manually edit inside the folder to change the resolution every time i launch i just keep getting pc cannot support (this is because the game has not got the right resolution i have to actually restart my whole pc to gain control over it again. Tried putting it on steam and i still have the same issue.

Any help would be appreciated.

Brian Shingles
04-02-2013, 10:26 AM
We've got our engine programmer working on this and other issues right now.

Hopefully it won't be long until we have a solution.

Hgraesvelgr
04-02-2013, 10:56 AM
Hello, i just buy the game and i have the same problem, thnx

skullnookum
04-02-2013, 10:58 AM
It's kind of silly to release the game onto to steam without resolution support don't you think. Would of been a vital piece of options because how else can someone play without changing the screen size or at least windowed mode would of been great. Hope to see this added in ASAP.

Konstantin Fomenko
04-02-2013, 11:26 AM
Yeah we really did drop the ball there guys. Sorry - we are patching this in a few hours guys. We only planned to disable it for a few hours on Steam launch as we did some testing - but with so many players joining we got overwhelmed.

skullnookum
04-02-2013, 01:41 PM
Epic! , Looking forward to start playing this again to see the improvements from early stages.