PDA

View Full Version : swamp orc walls


airmanone
02-17-2013, 11:05 PM
my base i started bulding the wall and now i have half the walls built and they stoped i have enough wood and in my grand hut it is toggle for the walls to be built why did it stop. I have large gaps in my wall sections there is nothing connecting the wall sections. spent my crowns for this. there r no towers or anything plz help

Konstantin Fomenko
02-18-2013, 10:22 AM
This is due to Orc walls needing small palisade wall to appear complete. However - looks like we will fix this in the near future.

airmanone
02-18-2013, 10:37 AM
i never built the palisade wall i went right to the walls which cost the 60 crowns and 12000 gold so now if im attack i will have big holes in my walls great

Konstantin Fomenko
02-18-2013, 10:40 AM
You should still be able to build the small palisade wall. If you don`t see an option for it, click Repair All Walls button on your grand hut, and palisade option should appear.

airmanone
02-18-2013, 10:43 AM
i did that and it doesnt appear the botton to start building the walls again gets turn on again

Konstantin Fomenko
02-18-2013, 10:48 AM
It would only appear if your large wooden wall have fully finished building - including the several remote wall segments not part of the main stronghold.

airmanone
02-18-2013, 10:51 AM
i have some inner walls and some outer walls and thats it and nothing else building for at lease 12 hours now

Konstantin Fomenko
02-18-2013, 12:14 PM
Ok thanks for the report - we`ll have a solution in a patch in 2-3 days. Sorry about that.

airmanone
02-24-2013, 06:52 PM
any word when this problem will be fixed

Konstantin Fomenko
02-25-2013, 09:20 AM
We are hoping to have a solution in the next patch - by Friday, the 1st.

gamebum1
02-25-2013, 06:34 PM
Yeah im Forest orc and im having that exact same problem, wall construction seemed to stop and i never built palisades, i went straight for walls

Konstantin Fomenko
03-02-2013, 10:52 AM
Guys,

One more question - could you please tell us your in-game username, and bugged town names - so that we could test the solution. We will not effect your towns at all - we`ll just make a copy for us to test one.

Gongora
03-02-2013, 11:14 AM
IGN: LordGongora, City Name: Blackrock Clan
The desert homeland went for the main walls to and have the same issue, you can look at that as well if you want :p

airmanone
03-03-2013, 12:03 PM
name wolfgor city name ShadowDale

Konstantin Fomenko
03-03-2013, 05:25 PM
Ok so looks like today`s patch fixed it for majority of people. However some people are still having a problem with palisade wall. We have a solution already and will distribute it in the follow up patch sometimes in the next 2-3 days.

Konstantin Fomenko
03-03-2013, 05:45 PM
Good news - we just did a small follow up patch - and remaining wall issues are now fixed

airmanone
03-04-2013, 05:48 PM
for the orcs are the outerwall sections. Are they suppose to connect to each other. the inner walls look like they are all connected

Brian Shingles
03-05-2013, 03:36 AM
The orcs only get one layer of walls (Humans and Elves get two).

The outer layer you are referring to is probably the defensive outposts of the orcs, which do not connect to each other.

airmanone
03-05-2013, 02:45 PM
one more question some of my towers which i hit the button to build catapults on them they r not building them

Konstantin Fomenko
03-06-2013, 10:40 AM
There is a chance that catapult was built inside the tower - it`s a known bug. That catapult will still fire, and will be much harder for attackers to destroy. We do hope to fix this bug in the near future though.