PDA

View Full Version : Frequency out of range


Tonaga
02-04-2013, 03:21 PM
so after the patch i get this error message on my screen its a 1440x900 i know its ether the rez is to high or the refresh rate is to high both will do it, my question is there any way to change it outside of the game like in the files or can a gm do it i use 60 for refresh rate can go up to 70. i have a Nvidia 9800 gtx 512gb card

Alafff
02-04-2013, 03:32 PM
I think you have exactly the same probleme as me :) except that i have an ati 5800

Konstantin Fomenko
02-05-2013, 07:17 AM
Hello and say for the late reply.

We are looking into a solution that effects a small number of players - and hope to have a permanent solution ready this weekend.

Meanwhile lets look into creating a quick fix for you guys - could you please locate and post your Log1.txt file here or email it to support@reverieworld.com This will help us get a quick fix solution to you later on today.

If your not sure how to find the Log1.txt file you can find instructions here: http://www.reverieworld.com/forums/showthread.php?t=4337

Thanks for your help, and looking forward to getting this fixed for you today.