PDA

View Full Version : Cant enter any city


chicho
02-03-2013, 02:05 AM
im on the quest returne to dagbor and i cant seem to enter the city it seems the enter city tab next to diplomacy is gone. same thing with all the cities?????

silkone
02-03-2013, 02:45 AM
me to, i am in the same situation.

Brian Shingles
02-03-2013, 03:39 AM
Thanks for the report. We'll investigate and patch this asap.

Tyler435
02-03-2013, 03:46 AM
Thanks for the report. We'll investigate and patch this asap.

Me too, same quest. Also, I clicked go to Home City while trying to find a way into Dagbor. When I came back to the world map it locked up the game by merging town names of the world map onto the Dagbor screen. Just for info in case it makes a difference.

Konstantin Fomenko
02-03-2013, 08:07 AM
This is fixed now - try again guys.

silkone
02-03-2013, 08:19 AM
is fixed , must restart game to work.