PDA

View Full Version : Population Cap?


Marshall
10-15-2012, 01:12 AM
Is 81 the permanent population cap? Or is it because I haven't gotten far enough into the game yet? I'm playing human and i've got a thriving economy and a small army amassed but I'm almost near my population cap and I have a lot left to be desired as far as developing my army.

Brian Shingles
10-15-2012, 06:40 AM
You can have 5 armies on the world map, each with a cap of 60 battalions.

Your homeland cap depends on the number of houses/huts/residences you have, up to 90 max.

Konstantin Fomenko
10-15-2012, 11:25 AM
As Brian mentioned you can have additional 300 population in your armies, and mid-late game it comes down to world map action and building up your armies instead of your homeland.

deathavails
10-23-2012, 07:03 PM
Will there eventually be the addition of more armies and higher population cap? I'm and old C&C guy and love having massive heaps of troops

Brian Shingles
10-24-2012, 04:07 AM
There are no immediate plans to increase the number of armies, but this is something we might consider after the Siegeworks expansion.

deathavails
10-24-2012, 09:47 AM
Cool well i guess keep us posted =) i would love to have control of more armies in the future you guys are doing a great job