PDA

View Full Version : Skill Points Still Resetting


Ghost
05-29-2012, 12:59 PM
Not sure if this has been reported yet or not even though it's been around for a while. Skill points reset every time you go into a battle. So you have to reassign your unit upgrades at the beginning of every fight.

Nibelton
05-29-2012, 01:23 PM
not everytime,but sometimes and its known bug.

vicious666
05-29-2012, 02:10 PM
not all units are effected to this dunno why

affected units for humans: knights-warriors-archers


dragons-hero-dwarf units-cavalry hold fine theyr skill points

Konstantin Fomenko
05-29-2012, 02:10 PM
We will attempt to fix this in the next patch.

Tolbby
06-06-2012, 09:45 AM
I'm actually getting a point reset now. My level 7 Mounted Knights have actually lost all of their skill points. Not reset, but were lost. :(

However, my level 6 Mounted Knights haven't lost their points yet. I'm afraid they will start losing points once they get to level 7.