View Full Version : Cant register account ingame

05-28-2012, 08:04 AM
Hi guys are the server down i get a connection time out when trying to register new account in game for online games?

05-28-2012, 08:16 AM
Same for me.. Connection time out

05-28-2012, 09:10 AM
Same here "Connection timed out!" error, made sure firewall wasn't blocking it.

05-28-2012, 09:22 AM
Seems the server might be down. Game froze as I was loading out to the world map and I've had the "Connection timed out" error for an hour or so now.

Konstantin Fomenko
05-28-2012, 10:52 AM
Fixed - servers are back online.