PDA

View Full Version : Door's Evaporation


maxclo
03-08-2012, 11:29 AM
Hello Evererybody !

Sorry for my bad english I'm wasn't a good student...:rolleyes:

I've a bug with my castle, Yesterday I paid the upragde for Door's, and today door's are evaporate !
A big castle, with big defense, with big tower and... a big hole in the midle...

Anyone may help me, or dear developers, may you do anything ???

Thx from France :p

MC

GPS51
03-08-2012, 11:57 AM
I suggest trying the "repair walls" button on your tc as this used to fix this bug. Other then that ship Konstantin a pm with your account name and city slot and a dev will take a look if the repair button doesn't work. ( your english was just fine :) )

maxclo
03-09-2012, 01:38 AM
Hello GPS51,

Thanks for answering.
I connect this morning (its's morning for me, yes !) and Door's Came back without doing anything.

I think my new update for fortress is the key, but now it's good.

Just an question more, Each time I gone on a map battle or region, I've to re-uprade each unity, these action take a long time and during this time we can't fight !?

Have you others players concerned ? It's Normal ?

Thks for all and dear developpers thx for this good game !:p

MC

Konstantin Fomenko
03-12-2012, 03:02 PM
Just an question more, Each time I gone on a map battle or region, I've to re-uprade each unity, these action take a long time and during this time we can't fight !?

This is a bug that we are looking to address in the next patch.