PDA

View Full Version : "Connecting to server" and its not loading


TheUnknownM
02-22-2012, 10:56 PM
Anyway hello all i am new and wen i get into the game from the icon on my desktop
"Connecting to server" i waited like 10 mins and it is still saying that,is the server down?

TheUnknownM
02-22-2012, 11:06 PM
Close this thread i already found a solution
there were a lot of those updater's in the task manager that's why

xZARx
02-25-2012, 03:15 AM
same problem here, but i am pretty sure it's because of router.
what ports does this game use?