PDA

View Full Version : Hero Heal a Bug?


Gongora
02-12-2012, 12:07 PM
The Hero still says hes heal is for 2k over 40s, however is now like the rest of elite units with a 300 heal over 1min for 100 mana. Thats fine for elite units but is completely crap for the hero.
He might as well not even have a heal....is this ment to be or a bug?

kalinin920
02-12-2012, 01:06 PM
I thought I noticed this as well - and I agree. This heal is completely underwhelming for the hero, especially at 90 stamina.

Joseph Visscher
02-12-2012, 02:01 PM
fixed. will be in next hotfix patch.

kalinin920
02-12-2012, 02:24 PM
I love you guys sometimes.