PDA

View Full Version : Siege Problems


Uzername
01-29-2012, 05:15 PM
Hi Guys,

Having a poblem where I am unable to select anything when in the middle of a siege, happened a couple of times now.
Was using a Royal dragon in an attack, selecting main fireball skill and all of a sudden it dosnt let me select where to aim it.
When this happens I am then unable to select any units or aim / engage anything, just get the blue circle to aim the dragons fire. Menus still work ok.
Only option is to quit out of the siege and pay the hefty fine.
Once back on the world map I am then unable to select where to move my army to, Menu's all woking ok!
Was attacking Uttal Atros when it happened today, different city yesterday.

Only fix seems to be to restart the client.

Log file attached, hopefully it will show something wrong as it is a major pain in the ass.

Name: Uzername
City: Chillaxed (Slot 1)

Uzername
01-29-2012, 05:21 PM
Just noticed the Bug Reports channel, maybe should have posted this in there?

Joseph Visscher
01-29-2012, 06:30 PM
Thanks for the error, will attempt to fix.

Joseph Visscher
01-29-2012, 07:16 PM
I fixed the error in many places, thank you, the problem happens to more units that just the dragon, such as trebucet attack area button.

Fix will be in next patch.

Uzername
01-30-2012, 04:37 PM
Cheers for looking into it Joseph, much appriciated.