PDA

View Full Version : hero problem bug help


nazghul
01-25-2012, 09:53 AM
So ... I was doing a quest and I failed after I came out on the world map and told me I had too many resources in arming the quest to retry and finally I tried to remove the excess resources and I found a bug that it cleared all the armies that had to go in the quest and not ... Now what should I do? I can not follow anything without a hero ... pls helpppp!!!!!


thank u and have fun in game

szebus
01-25-2012, 10:45 AM
Can you be more specific please and tell what quest you are talking about and with approximation the units you used ?

nazghul
01-25-2012, 10:52 AM
sir morin-swamps i have to get into the city of orcs with my armies and get the mage... i failed that quest with my army..... i was with hero, some knights like 5 and 2-3 archers... it happens yesterday i lost all my army hero included

Konstantin Fomenko
01-25-2012, 03:11 PM
Hello - to confirm you have lost your hero and it`s nowhere to be found?

Try starting the game again and see if you get a new hero by your tonwhall - we have a fail-safe in place that creates a new one.

If you didn`t get a new one - please tell me you username, and townname - and I`ll see if we can fix this on our end.

nazghul
01-25-2012, 03:36 PM
this problem was yesterday at 3 am now i have log in and log out like 3-4 times today and yesterday no new hero... username nazghul88italy townname: isildur,Rollingplains

Joseph Visscher
01-27-2012, 04:34 PM
restored your army, and the bug that caused this will be fixed in next patch, if anyone else is having this issue tell me and i will restore your army.

abyssknic
01-28-2012, 10:03 AM
sorry to disturb but i attacked a stronghold in southmont for sir lentol and I attecked with my hero lvl 35 but after the combat wich I won my hero was lvl 15 could you help me pls.
my username is abyssknic and my hometown is handrull