PDA

View Full Version : problem with hero


nazghul
01-25-2012, 09:40 AM
So ... I was doing a quest and I failed after I came out on the world map and told me I had too many resources in arming the quest to retry and finally I tried to remove the excess resources and I found a bug that it cleared all the armies that had to go in the quest and not ... Now what should I do? I can not follow anything without a hero ... pls helpppp!!!!!


thank u and have fun in game

Joseph Visscher
01-25-2012, 09:43 PM
copied your city, we will try to fix next patch, your entire army got lost in limbo, it still exists, but.... its out of the world.... :confused:

nazghul
01-26-2012, 07:05 AM
joseph i can't log in it says connection lost...

Konstantin Fomenko
01-26-2012, 09:48 AM
Our server is down for a quick maintains, will be back up shortly. Please try again once the server is back up.

nazghul
01-26-2012, 11:55 AM
still without hero guys... :(

Konstantin Fomenko
01-26-2012, 12:34 PM
We are working on this, hopefully we`ll have a fix by tomorrow.

knightl
01-26-2012, 04:38 PM
still without hero guys... :(

yeah sorry about that nazghul but its alot harder than what i guessed so its a bit harder for these guys to fix

Joseph Visscher
01-27-2012, 10:41 AM
Restored your army into your homecity and gave yea a tiny bit of wealth for your trouble, if anyone else has this problem pm me and i will fix their army.