PDA

View Full Version : Stamina still not working


GamerGuy
01-13-2012, 03:20 PM
Once agian stamina is still not being recoverd by my human units...:confused:

Neinth
01-13-2012, 04:01 PM
think you could reproduce this and attach a logfile?

GamerGuy
01-13-2012, 05:42 PM
sure just tell me what to do

Neinth
01-13-2012, 05:55 PM
use some stamina stuff to drain it,wait a few minutes,close cleint.

Got to C:\Program Files\Reverie World Studios\Dawn Of Fantasy\log1.txt

attach that file here.With any luck cause may be in there somewhere,or may give a clue on how to reproduce for one of the qa or dev's.

For the heal,do same thing use heal on injured units,see if we can figure out the cause and the fix for it.

Would also as what slot the city is in thats having these issues.

The more info you can give,the easier it will be to figure out the cause,so would also ask any specific units or area's you have noticed this in.