PDA

View Full Version : Building up Rollingplain


szebus
01-01-2012, 11:30 AM
I thought that some pictures would come in handy for those who not yet decided to play in Rollingplain or have not bought the game yet.

So here are some pictures: http://imageshack.us/g/846/screenshot0nj.jpg/


http://imageshack.us/f/846/screenshot0nj.jpg/

http://imageshack.us/f/718/screenshot1cw.jpg/

http://imageshack.us/f/27/screenshot2ac.jpg/

http://imageshack.us/f/864/screenshot3ls.jpg/

http://imageshack.us/f/209/screenshot4my.jpg/

http://imageshack.us/f/843/screenshot5my.jpg/

http://imageshack.us/f/822/screenshot6ra.jpg/

http://imageshack.us/f/706/screenshot7df.jpg/

http://imageshack.us/f/3/screenshot8jm.jpg/

Joseph Visscher
01-01-2012, 12:41 PM
I'm fixed that missing gatehouse issue, expect it to be in the next patch.

Heres it rebuilding on your homeland of Sihot on the dev build.

szebus
01-01-2012, 02:08 PM
U, u, u, just wanted to report the bug ;)

szebus
01-01-2012, 05:02 PM
Yet another screenshot of how the town looks in Rollingplain.

This one is from up to see it better: http://imageshack.us/f/42/screenshot8ix.jpg/

Isn't that cool ?

Joseph Visscher
01-01-2012, 05:12 PM
U, u, u, just wanted to report the bug ;)

report? You mean 'fix'? :D

Revenger571
01-01-2012, 05:20 PM
Yet another screenshot of how the town looks in Rollingplain.

This one is from up to see it better: http://imageshack.us/f/42/screenshot8ix.jpg/

Isn't that cool ?

looks nice :D
But i still prefer my southmont castle :eek:

Konstantin Fomenko
01-02-2012, 02:35 PM
Nice - I still prefer my Wold castle though - with the river in the middle and walls covered in green moss heh.

To get the best view of Rollingplain castle you can position your camera in the middle of that big mountain - it`ll really zoom out the camera.

szebus
01-02-2012, 05:09 PM
Hey, tnx for the tip, but that is the max I can get on zoom out plus the in cinematic at the beginning.

pic 1 http://imageshack.us/f/714/screenshot0c.jpg/

pic 2 http://imageshack.us/f/233/screenshot1jy.jpg/

pic 3 http://imageshack.us/f/85/screenshot2ef.jpg/

pic 4 http://imageshack.us/f/85/screenshot3ub.jpg/

Btw, doesn't the moat should be a moat and not just a creek around the castle ?

And can You please post some ingame screens about youre Wold town as I am out of slots to create one more :)

Konstantin Fomenko
01-02-2012, 05:30 PM
Sure - here`s 3 screens. Hm..I`m really debating increasing the max zoom out:)

szebus
01-02-2012, 05:37 PM
Wow it is really nice, and you should make the zoom bigger :D. The towers You choose, I saw on those pictures that You combined the square with the round tower, is it just for the design or dose it have some tactical reason ?