PDA

View Full Version : hero resetting


nORNIRON
12-13-2011, 03:24 PM
my hero has reset himself to level 1. not a big deal but just letting you know

Konstantin Fomenko
12-13-2011, 07:36 PM
Sounds like a big deal:)

Whats your in-game username, townname, and slot 1,2,3 or 4 where this happens.

Also can you please describe how often and how does it happen.

nORNIRON
12-14-2011, 06:34 AM
ingame user name; norniron
race; human
town name; belfasta
slot; 2
occurred yesterday when i logged in he had reset