PDA

View Full Version : Split Army Bug


Ange021
12-11-2011, 12:24 PM
Hi

I was went to made split army. Split amry when I click create. then I look at my still army 1 where second army? then I am try re-log then pop second army at Dun Murrg. so i am try pull back my army but it not work. and I think it cause happens example: Split amry when I click create. my hero and amry is out of map world.

or he went to very far north and top of map and it not on map... maybe out of sycno.

Konstantin Fomenko
12-11-2011, 12:52 PM
Hello,

Can you please tell us your in-game username, the town name, and slot 1,2,3 or 4 your town is in. We`ll take a look and try to fix this for you.

Ange021
12-11-2011, 04:35 PM
my username is Ange021. Town Name is Pooper,

slot?? i think it first time my town.