PDA

View Full Version : "Is my PC good enough?" Thread.


Bryan Oakley
02-24-2009, 11:48 PM
Lately I've been seeing some posts asking if their PC/Laptop will be able to handle the game. Well this is now the place to ask such (or if you just wanna brag).

Don't know where to look? See below.


Start menu-> Control Panel -> System

Rating: 5.2 (if you have vista or win7)
Processor: Intel Core 2 Duo 2.26Ghz
Ram: 4 Gigs DDR3

Start menu -> Control Panel -> Display/Personalization ->(if vista) display settings.

Gfx Card: Nvidia GeForce 9800M GTS


PC/Laptop
OS:
Rating:
Processor:
Ram:
Gfx Card:


(pictures below for what it looks like)

Puppeteer
02-25-2009, 10:23 AM
Rating: OS is Windows XP Professional (5.1, Build 2600)
Processor: AMD Turion 64 Mobile Technology MX-36, MMX, 3DNow 2.01GHz
Ram: 2.37 GB of RAM
Gfx Card: Nvidia GeForce Go 6150

fyro11
02-25-2009, 02:31 PM
PC (Dell branded)

- Rating: Not available, but when I had Vista, it was around 4.5
- Windows XP Home (prefer it over Vista)
- Intel Dual Core (released before Core2Duo) 3.4Ghz
- 3GB RAM
- ATI Radeon X1600XT

Laptop (HP branded)

- Rating: 4.0 (Pathetic, I know- the graphics brings it down)
- Windows Vista Home Premium (haven't the time to downgrade)
- AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72 2.1Ghz (it says 64 on the laptop, but for some reason I doubt it's 64-bit :p)
- 4GB RAM
- ATI Mobility Radeon HD 3450

Netbook (Samsung branded)
I'm not expecting DOF to work on this by any means, hehe. I should be getting this netbook free as part of uni bursary.

- Windows XP Home (will install Windows 7 as soon as it debuts hopefully!)
- Intel Atom N270 1.6Ghz, 512Kb (L2 cache)
- Intel 950 Accelerator 128Mb

I think you guys should go for full-blown graphics integration (excellent for ratings!). There should just be the option of turning down the detail, anti-aliasing and all the other usual graphics jargon.

Lordadamar
02-25-2009, 07:00 PM
I hope this is enough

OS vista rating 5.9

AMd phenom 2 940 quadcore

Asrock K10n780slix3
Tri link SLI ( only one card now buy one more soon if I can talk wife out more ill get 2 more cards)

9800 GTX OC 725 mhz core GPU.

8 gb PC 1066 DDr2

750 GB Sata3 32mb cache

26k+ 3dMark Vantage score, will double that with another card.

Danny Vink
02-25-2009, 07:08 PM
My Main PC:

Rating: 5.9
Operating System: Windows Vista Ultimate (32 bit)
Processor: AMD Phenom X4 (Quad) 2.5GHz (thats 2.5 per core)
RAM: 4gb
GFX Card: NVIDIA GeForce 8800GT 512mb (EVGA)
Hard Drive Space: 880 GBs

I can play the game maxed so far I believe

Konstantin Fomenko
02-25-2009, 11:28 PM
- Intel 950 Accelerator 128Mb
So far this is the only bad news I have.:(
We MIGHT add support for lower end Shader 2 video cards - but even IF we do, the visual quality will be quite bad.

You can purchase a decent 256mbs Shader 3 video card for around 50$ these days.

szebus
03-03-2009, 03:00 PM
Laptop: Fujitsu Siemens Amilo Pi2550
OS: Vista
Processor: Intel T5550 1.83 GHz
Ram: 2Gig
Gfx Card: Ati Mobility Radeon HD2400

And I have one @work... sometimes I have nothing better to do so here is that PC spec to:

PC: Gigabyte Technology Co., Ltd. 945GCM-S2L
OS: Windows XP Pro
Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Ram: 1016MB RAM
Gfx Card: Intel(R) 82945G Express Chipset Family

Grizzlez
03-03-2009, 03:17 PM
Windows vista home edition
Rating: 5.2
Processor: Intel Core2 Quad CPU @ 2.40 GHz
Memory(Ram): 3071 MB
Tablet PC funtionality: Avaliable (Wacom Intuos 3)

jackeeboi
03-19-2009, 02:48 PM
omg mine realy sucks
rating: 4.1
processor:intel celeron D CPU 3.33GHz lmfao
ram:1.5gb
erm graphics r top of the range last year cost me a lot lol :P but yea i dunno were to find

LiTos456
03-19-2009, 02:56 PM
You can just use dxdiag.
Start->Run->Dxdiag
For vista; Start->type dxdiag

Bryan Oakley
03-19-2009, 04:32 PM
You can just use dxdiag.
Start->Run->Dxdiag
For vista; Start->type dxdiag

Indeed you could, totally forgot about that.

Wize
03-22-2009, 05:04 AM
OS: Windows XP Pro (5.1, build 2600)
Processor: AMD Athlon Dual Core 2,41 GHz
Ram: 2,00 GB
Gfx Card: NVIDIA GeForce 8500 GT 512mb

LiTos456
03-22-2009, 10:41 AM
OS: Windows Vista Black Edition :cool:
Motherboard: MSI P7N Sli Plantium :)
Processor: Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz :(
Video card: Ge-Force 8600 GT :(
RAM: 4000 MB (4GB) :D
Case: NZXT Tempest :eek:

Kire
04-05-2009, 01:10 PM
Hello ppl i am new here and this game seems to be nice, so i dont have good computer but i hope i can play it at least on low settings also would love to hear if my comp is too sucky than i will have to buy new mac operating system and run it on boot camp (yea just for this game =P).
Ok here is the list:

-Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1,86GHz
-2 GB RAM
-NVIDIA GeForce Go 7300
-Vista (32 bit)

Hope i gave enaugh info

Oh i would just give also for Parallels (on my mac) just in case =):
(on some games it gives me smaller picture or dont want to run them because of some memory to small)

-Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7700 @ 2,40GHz
-1904MB RAM ->main memory; 64MB ->video memory
-Windows XP (32 bit)
-ATI RadeonHD 2600

Sorry for this long wall of text and i would also like to hear if i wont be able to play it which part is the reason, but i know you are busy so i will be happy with any answer i get.

nickson104
04-05-2009, 01:22 PM
Hello ppl i am new here and this game seems to be nice, so i dont have good computer but i hope i can play it at least on low settings also would love to hear if my comp is too sucky than i will have to buy new mac operating system and run it on boot camp (yea just for this game =P).
Ok here is the list:

-Intel(R) Pentium(R) Dual CPU T2390 @ 1,86GHz
-2 GB RAM
-NVIDIA GeForce Go 7300
-Vista (32 bit)

Hope i gave enaugh info

Oh i would just give also for Parallels (on my mac) just in case =):
(on some games it gives me smaller picture or dont want to run them because of some memory to small)

-Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7700 @ 2,40GHz
-1904MB RAM ->main memory; 64MB ->video memory
-Windows XP (32 bit)
-ATI RadeonHD 2600

Sorry for this long wall of text and i would also like to hear if i wont be able to play it which part is the reason, but i know you are busy so i will be happy with any answer i get.

And if you think thats bad... then mine certainly wont work.... need...more...RAM!!!!

LeopardX
04-05-2009, 05:31 PM
Rating: 4.9 (this was with 4 strong torrent downloads in the background) :(
OS: WIndows Vista 32 Bit
CPU: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ 2.2 GHz
Memory: 2GB RAM
Video Card: nVidia GeForce 9400 GT 512 MB
Hard Drive: 1 TB

The Witch King of Angmar
04-08-2009, 04:02 PM
Are there any specs for sure on the game yet because I might have missed something.

Thanks

Bryan Oakley
04-08-2009, 06:18 PM
Nothing official yet. Dofsouce has some unofficial specs which are very close....

LeopardX
04-09-2009, 05:12 PM
Well, I'm sure the game will be quite demanding at full detail, but that's not all bad because that means we'll be enjoying some beautiful graphics, :D and the settings can always be lowered to match one's computer performance.

Bryan Oakley
04-09-2009, 05:52 PM
Well, I'm sure the game will be quite demanding at full detail

I can fry up some eggs and bacon on the back of my laptop after five minutes....

iceblast
04-10-2009, 08:39 AM
amd x2 dual core ql-64
2.10ghz
32 bit
3gb ram
graphics card ati radeon 3450 or 3550

wou129
04-14-2009, 05:46 AM
my uber pc broke down (not so uber as i thougt aperenly) so now i am using my old one again

it has a

NVIDIA GeForce 7600 GS
2 times a Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz
and 1.5 GB RAM

wil theat be enought to play the closed beta ?