PDA

View Full Version : My game is broken?


sir_Ben
11-08-2011, 08:17 PM
I was sending my army to a quest zone when the game crashed to desktop. When I got back my army was still standing on the world map so I tried to resend it, I noticed my troops had cloned themselves. I figured no big deal and finished the quest. When I put my army back in my home town they cloned one more time and my hero somehow became level 15 with a ton of skillpoints. In addition My hero can't speak to questgivers now so my town is effectivly done.:mad:

I love this game but this is the last time I try to play it if it can't be fixed.:(

In-game name: Sir_Ben
Town name: Availa

Danny Vink
11-08-2011, 10:05 PM
We'll take a look at this for you and see whats going on

sir_Ben
11-09-2011, 10:25 AM
Just a update,

Nothing fixed yet thanks for the reply and look forward to some feedback.