PDA

View Full Version : Units Losing Levels


Avenger
10-10-2011, 07:38 PM
So I am playing humans and when I level all my units from dagbor and take them back to my city and transfer them into the city they all lose their levels/ranks. Hoping you have to look into it as I dont want to be wrecked tomorrow :P

Uzik
10-11-2011, 06:16 PM
My hero just went from level 8 to level 1.

Thanks : )

Jarno Montonen
10-12-2011, 11:03 AM
So I am playing humans and when I level all my units from dagbor and take them back to my city and transfer them into the city they all lose their levels/ranks. Hoping you have to look into it as I dont want to be wrecked tomorrow :P

Hey, are you able to reproduce this? So does it happen often/every time you update your units and transfer them to the city. I'm asking because I tested and couldn't reproduce it.