PDA

View Full Version : wall bug


karamot
10-08-2011, 09:10 AM
i relog into my town and i had just 80 wood
so i went into my tent and pointed to continue build my fortress , not palisade, but wall of wood 240 wood every piece, yes im orc....

i was sure he just wait i get sufficient wood to continue build, but wow he got building all 5 piece per time taking all my wood (80)
pratically he got all my wood also if i havent sufficient and start build all possible piece per time, 5, and now i will wait if he will continue or will wait 240 wood

another appoint
walls really bug workers, they have terrible pathfinding problem, think about it

Valkyrie
10-08-2011, 09:13 AM
walls really bug workers, they have terrible pathfinding problem, think about it


they will fix unit pathfinding soon, it's on their list atleast.

Alex Walz
10-08-2011, 10:57 AM
You can pause wall construction from your Great Hall if you want to save up wood. :)

chanman20
10-08-2011, 11:59 AM
You can pause wall construction from your Great Hall if you want to save up wood. :)

lol it took me a while to find that out xD